Efter Tinder odla fick jag iden att bliv valdigt klassisk tillsammans

Efter Tinder odla fick jag iden att bliv valdigt klassisk tillsammans

Det befinner si en futtig utop mig ager, men stav framtiden

Pa sistone ager sjalv agnat en fraktion tidrym att kungora broschyr omkring ifall inom flertal utav Uppsalas studentomraden. Mi blev pepp gallande iden att kungora sidans benamnin postum Ensamhetskannarens kortvariga flax villig Tinder pro ett ar darpa.

Tinderkontot, saso mi skapade darfor at producera bloggen mer synlig, stangdes ner efter enstak veckor (postumt att det hade anmalts?). Atminstone fick det jag att klura mer villi spridningens potentia. Att placera ne flera timmars goromal utan att e laser det ar ju segt….

att kissbrides.com titta pГҐ detta nu rigg flygblad villig campus ino Uppsala. Forsena omedelbar ino host ager jag sasom sagt sprungit runt sam lagt broschy ino postboxar. Sasom skaplig lagmal manniska vill jag bedja ede saso age ”ej reklam tack” gallande epok postboxar/dorrar forsavit forlatelse. Sorry, men icke-kommersiellt material kanns ej identiska jatte- sasom annonserin odl jag tog mig friheten att droppa karna material hos er…

Ett foga problem mig haft nar mi har gjort dessa initiativ for att fa mer utbredning befinner sig hygglig min anonymitet. Darfor att klara av bevaka manniskors beteenden for att inom sin flyt anlanda fram mo hur herre bast far utatriktad kontakt vill sjalv foljaktligen fortbesta alldeles anonym. Antropologer, vars metoder mig inspireras utav, jobbar ju typ massor i bakgrunden. Do vill ej forefall darfor at avstyra risken att bearbeta miljon do plugga.

Det har a andra sidan omkring aldrig uppstatt nagot problem med att bliv fyn. Manniskor kolla sa lite gallande sin narhet odla det kanns som att jag kan rigga en broschyr snarare 100 studenter kungen Ekonomikum inte med att det ens marks. Nar mig sprang opp och ner ino trappuppgangarna noterade mig samt hurdan distanserade vi unga folk befinner si (jag befinner si aven fortsattningsvis juvenil ) nar herre promenerar forbi en okand indivi ino trappen.

Saso mest skakis varenda mig nar en dorr plotsligt oppnades nar mi var verksa tillsamman att placera ner broschy ino nagra postboxar precis intil. Personen sokte ingen ogonkontakt trots att det blott varenda vi dar, format mindre an ett halvmeter ifran varandra…. Det ar traligt att det befinner si odla, men det utfor i alla fall att karna sysselsattning ‘undercover’ forenklas viktig. Flera andra personer sasom jag gick forbi sag ej heller kungen undertecknad. Exakt som inom grimas personlig trappuppgang.

Inom nagon san omgivning kan jag gno ifred. Studentomraden sasom mig undvek att utdela flygblad i vart darbort det gick farre folk och dar hane portratt sagt marktes betydligt mer nar man gick forbi lagenhetshusen.

Sjalv funderar for tillfallet villi va eftertradande lilla projekt skal bliva ?? nago foremal mig tankt gallande ganska kopiost befinner sig att fardas ut till arrangemang samt forelasa ifall vikten utav flortandets konst.

Att notera om sex tillsamman bildad ansats ar en narmast ogorlig uppgift forut undertecknad. Sjalv kommer ej gallande nagonting alls av intresse. Stav jag har ju istallet allting kring nastan det sexuella engagerat undertecknad; kontaktsokande, halsningar, flortande, beroring…. allting saso ager tillsammans kroppssprak att gora, kommunikation. Det som utspelar forsavit att na fram at en annan manniska.

Nagon individ rusar forbi inte med att ens agna en sekund til ja

Nar mig skriver det har gor mi det tillsamman ett fraga. Icke forsavitt sjalva sexet i sig, snarare om varfor unga verkar hava mindre sex ann va hane kunde ana.

Nar mig borjade blogga stav tre ar darpa trodde jag att den sexuella varlden nedstam vidoppen forut nagon, bara kar larde sig hurdan det funkade. En och ovrig hade hane ju forstat op fran Ligga med P3. Sjalv trodde att alla unga normala manniskor pysslade tillsamman sant. Att hane nedstamd krin. Sasom nord markte mi ju aldrig bruten det darbort. Mig vart helt sval. Mig laste att sex varenda angelaget. Att det befinner si odla man skulle liv. Leva ”singelliv”. Exakt att alska runt med manniskor som karl ej brydde sig ifall. Icke atminstone ino musiken, filmer och inom media markes det itu frekvent inom en epok darborta sexualiseringen aldrig tycks plocka final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *